SEFTON - Водозащитна сигнална шуба

3030-3031.jpg
Каталожен номер: 3030-3031
49,50 лв. с ДДС

Водозащитна, сигнална шуба, РVС/полиестер, светлоотразителни ленти, топлозащитна подплата, качулка.